Produkty

Kotvičník a Maca jsou dvě velmi významné rostlinky

Zázračné fytosteroly

V rostlinách je obsaženo obrovské množství různých látek – prvků a sloučenin, které mnohdy „obyčejný laik“ nedokáže ani identifikovat, zařadit, a pojmenovat. Jedním z příkladů může být třeba docela „obyčejné“ jablko. Ukrývá se v něm velmi mnoho minerálů, vitamínů, aromatických látek, a fytosterolů, a každá jednotlivá drobnost vytváří uvnitř tohoto chutného a zdravého ovoce nesmírně pestrou a jedinečnou mozaiku.

tři jablka

V minulosti lidé neměli k dispozici laboratorní techniku, ale používali svůj vlastní selský rozum, a ten jim napovídal, co je dobré, co funguje, a čemu se raději vyhnout. Na planetě Zemi je bohužel obrovské množství jedovatých rostlin, které nikomu z nás neprospějí, ale zároveň tu najdeme i celou řadu významných bylin, třeba Kotvičník zemní a Macu peruánskou.

Kotvičník Maca Energie života – dvě rostlinky, které jsou využívány na podporu sexuálních funkcí, na tvorbu testosteronu a některých dalších hormonů, na produkci životaschopných spermií, a koneckonců na zvýšení přirozené sexuální touhy.

kvetoucí ženšen

O frigidních ženách se zmiňovala celá řada zdrojů již před mnoha lety, ovšem ženskou frigiditu dnes poměrně „úspěšně válcuje“ mužská impotence a nechuť na milování. Ženy byly dříve (bohužel) i terčem nemístných žertů ohledně bolestí hlavy, které nedovolují prožít kvalitní sexuální akt, ale dnes se podobné jevy stále častěji zmiňují v souvislosti s muži.

Není divu, vždyť se podívejme kolem sebe, na náš životní styl – obrovská pracovní zátěž, přepracování a workoholismus, stresy v souvislosti se zodpovědností za finanční profit a zabezpečení rodiny, špatné mezilidské vztahy, různé nástrahy a podvody, nekvalitní strava a špatná životospráva, alkohol, cigarety, málo pohybu (ježdění autem), nebo naopak příliš vydatné výdeje energie (posilovna, kulturistika).

Naštěstí se však dá vše napravit – zaměřit se na svůj vlastní život a vyřešit příčiny stresu, zlepšit stravovací režim, více odpočívat, a také si můžeme vypomáhat různými bylinkami a superpotravinami ve formě doplňků stravy. Mezi nimi zaujímá Maca peruánská a Kotvičník zemní své významné místo, podobně jako např. adaptogenní byliny Ashwagandha, či Ženšen.